Etter å ha svidd av store summer på en siste fest på tampen av 2013, også kjent som julen, er det på tide å bruke opp det vi eventuelt måtte ha igjen av penger også. Dette vet handelstanden å utnytte, og dermed er januarsalget et faktum. Som jeg skrev i gårdagens innlegg, satt kjæresten min og jeg på lørdag med hver vår laptop i fanget for å lete opp noen kupp…

…men selvsagt klarte jeg ikke å holde øynene mine unna det som ikke var en del av salget og måtte ta med noe herifra også. Så her er hva jeg vurderer i skrivende stund.


1. Med et skap fullt av kjoler, så kan det være fint å ha en bolero/liten jakke for å kunne variere utseende litt på dem. Likte denne godt, men spørs om det ikke var andre i samme butikk som fenget mer, selv om de ikke var på salget. Førpris: 349. Salgspris 279. Se boleroen her.

2. Det tar ikke mange sekundene fra du entrer bloggen min før du oppdager at jeg elsker lilla, og derfor falt jeg pladask for disse skoene, selv om det ikke akkurat er sesong for ballerinaer akkurat nå. Men det kommer jo dager etter dette. Førpris: 649. Salgspris: 419. Se skoene her.

3. Akkurat som forrige punkt, jeg elsker lilla, og dette skjørtet dukket faktisk opp som anbefaling over plagg som kunne passe til skoene over. Jeg er litt usikker på om de har rett, men samtidlig kan det hende at det jo blir stilig sammen. Hvis ikke, så er det uansett et tøft skjørt, og det er nok til at jeg vurderer det. Førpris: 299. Salgspris: 149. Se skjørtet her.

4. Men så var det en del som ikke var på salget som også falt i smak, og som sagt i første punkt så trenger jeg noe som et supplement til de mange kjolene mine. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå for rød eller svart. Jeg har jo mange svarte plagg fra før, og den røde kan funke bra til dette, særlig den nye lille sorte jeg kjøpte før jul. Men den svarte kan funke til kjolene jeg har i andre farger. «Kjøp begge!» sa kjæresten min på lørdag. Og vel, 179 kroner per stykk er jo ingen upris. Se boleroen i rødt her og i svart her.

5. Huff… egentlig har jeg ikke lyst til å kommentere disse, for jeg nevnte dem jo i min urealistiske ønskeliste før jul. Men jeg er rett og slett forelsket i dem, og klarer ikke å glemme dem. Derfor må de med fordi dette jo er en liste over «wants», som i «ting jeg har lyst på». Så derfor har jeg ikke mer å tilføye, annet enn prisen som er 449 kroner. Se støvlettene her.

Så selv om jeg på ingen måte har mistet beslutningsevnen, så er det fint å høre andres mening innimellom også. Derfor spør jeg nå deg hva du synes. Er det noe her du likte? Noe jeg burde kjøpe? Eller er det noe her som ikke ville funket på meg i det hele tatt? Kommentarfeltet er åpent!

#wants #shopping #januarsalg #nyttårsalg #pengesluk #nestegangkjærestenminogjegspiseruteblirdethosfrelsesarmeen