Jeg hadde akkurat kommet hjem fra jobb da det poppet opp et chatvindu på facebook igjen, og som i forrige innlegg var det kjæresten min som skrev. «Noe for deg?» skrev hun og la ved en link. Jeg trykket på linken og så dette:

Hun begynner å kjenne meg skremmende godt for det der hadde jo vært midt i blinken for meg. Den har akkurat det snittet jeg liker, med de riktige detaljene – og så er den lilla! Favorittfargen min! Hadde det ikke vært for at jeg allerede har alt for mange fine kjoler i skapet mitt i forhold til anledninger som realistisk sett kan presses inn i løpet av et kalenderår, og jeg har jo faktisk allerede bestilt en annen lilla kjole (som ikke har kommet ennå). Men det er vel lov å drømme likevel? Kjolen finnes i alle fall her.

Samtidlig fant hun noen kjoler til seg selv også. Som hun neppe kommer til å kjøpe men som hun likevel tillater seg å drømme om å kjøpe.

Se den her.

Se den her.


Se den her.

Særlig den siste mente hun selv var mest henne, og ja jeg tror hun hadde sett smæshing ut i den. Jeg må også legge til at det er ganske gøy å ha en kjæreste som er like glad i fine kjoler som en selv.

Og til deg som er nysgjerrig på hvordan kvelden jeg beskrev i forrige innlegg gikk for seg: det kommer så snart jeg har redigert bildene som ble tatt i går… hihi.

Noen av kjolene du likte?