Jeg har funnet en kjole på H&M sine nettsider som jeg har ekstremt lyst på. Ok, egentlig var det min venninne Margrethe som fant den og som viste meg den først fordi hun hadde lyst på den, men det er ikke poenget. Poenget er at jeg også har lyst på den, og det fikk meg til å gå en runde innom alle H&Ms avdelinger i Trondheim på jakt etter denne kjolen så jeg fikk prøvd den på. Uten hell. Margrethe kan også rapportere fra Bergen om at hun heller ikke har funnet den der, så da sitter vi i hver vår kant av landet og furter.

Klart den kan bestilles over nettet. Men både på grunn av fraktkostnader og at jeg har lyst til å prøve plagget først, noe som jo gjør meg litt stolt av meg selv da det å prøve jenteklær i et prøverom var uaktuelt for meg for et år siden, så er jeg i tvil. Men kjolen er utrolig kul da.

Jeg antar dere har lyst til å se? Ok, her er den…Kjolen har så vidt jeg kan se på bildet alle de kvalitetene jeg ser etter i en kjole for at den skal passe meg. Ikke for dyp utringning, som verken viser mangelen på bryster eller fremhever de brede manneskuldrene mine, men som har en markert midje. Ikke er den for kort heller.

Så har jo H&M sine nettsider den fordelen at de har et virtuelt prøverom. Som prøverom er det ubrukelig, for jeg aner fortsatt ikke om kjolen passer meg. Det vet jeg ikke før den eventuelt ramler ned i postkassen min, noe den sannsynligvis ikke gjør uansett, fordi postmannen her jeg bor tilsynelatende lider av vrangforestillinger og vil derfor ikke levere noe som er større enn en EC6-konvolutt, og tvinger meg derfor til å traske et par kilometer til nærmeste post i butikk i stedet.

Men prøverommet fungerer på den måten at jeg kan sette sammen outfits ut i fra H&Ms sortiment der og se hva kjolen eventuelt kan passe sammen med. Så i kveld har jeg lekt meg litt og satt sammen to antrekk, hvor jeg ikke har noe problem med å se meg selv i det ene i alle fall. Dere kan selv gjette hvilket.Jeg føler meg fortsatt ikke noe nærmere noen løsning etter dette faktisk. Men så er det visst blitt vanlig for bloggere, etter hva jeg har skjønt, å legge alle ubetydlige avgjørelser og livet for øvrig i hendene på leserne sine. Det har jeg lyst til å prøve nå.

Synes du jeg skal bestille denne kjolen?