I går delte jeg mine tanker om Vixen Influencer Awards, tidligere kjent som Vixen Blog Awards, og at selv om jeg storkoste meg de to gangene jeg var med, hadde jeg plutselig ikke lyst til å dra da tiden nærmet seg for å dra en tredje gang. Men det ikke så mange vet er at jeg måneder i forveien hadde kjøpt en kjole til kvelden.

En kjole som fordi jeg ikke dro, skulle bli en del av et antrekk ingen fikk se.

Kjolen av merket Punkyfish fanget oppmerksomheten min bare minutter etter at søsteren min og jeg hadde kommet opp fra undergrunnen ved Camden Market i London, høsten 2016. Sammen med en pizzaslice var dette det eneste innkjøpet jeg gjorde i Camden Market denne gangen, men til gjengjeld visste jeg nøyaktig hvor og når jeg skulle bruke den. Den skulle jeg ha på meg på neste Vixen Blog Awards, og jeg hadde også en tanke om hva slags tilbehør jeg skulle ha: det ville bli gjenbruk av skoene fra første gang, og veska fra forrige gang.

Herregud, som jeg gledet meg til å bruke den!

Men sånn ble det jo ikke. Desember kom og da Vixen åpnet mulighetene for å avgi nominasjoner, hadde jeg begynt å føle avsmak for hele arrangementet fordi mye av måten ting ble gjennomført på var i strid med mine verdier. Når jeg ikke lenger hadde lyst til å dra, var det like greit å droppe det. Og kjolen ble hengende i skapet.

Og der henger den fortsatt. Fordi jeg synes den er litt for party til at jeg er komfortabel til å gå med den til hverdags, og ikke fin nok til at det ble riktig å ta den på når jeg feiret julaften som jente for første gang.

Men hvem vet. Kanskje det dukker opp en anledning til å bruke den ganske snart?

Hva synes du om kjolen? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!