Da jeg fylte år i november, kjøpte jeg en helt fantastisk vinterkåpe i bursdagsgave til meg selv. Like lenge har jeg hatt lyst til å vise frem denne vinrøde Miss Selfridge-kåpa med sort krage i fuskepels her i bloggen, men det virker som om det aldri kommer til å skje.

For hadde jeg vært religiøs hadde jeg hatt mistanke om at høyere makter aktivt jobber for at den aldri skal bli en del av vignetten dagens antrekk her i bloggen. Hver gang jeg tar den på og tar med kamera for å få foreviget den i bloggen, kommer noe i veien. Til min store irritasjon. Kåpa er jo nydelig, og jeg har blitt glad i den.

Ta for eksempel da jeg var i Oslo med jobben for en uke siden. Siden jeg ikke lever åpent om min transkjønnethet ennå, er det litt begrenset når jeg får kledd meg som den jenta jeg føler meg som, og i løpet av disse fire dagene var det kun lørdag jeg fikk muligheten.

Dermed pakket jeg bare ett jenteantrekk, og sørget for at denne kåpa ble med slik at jeg endelig skulle få vist den frem. Selv om den tok opp minst 50% av kofferten. For jeg hadde jo avtale om å møte to venninner denne lørdagen, og minst en av dem kunne vel hjelpe meg med den stadig evigvarende problemstillingen i denne bloggen: hjelp til å ta antrekksbilder. Men dengang ei. Den ene hadde det ganske travelt så vi prioriterte å spise sammen fremfor å bruke tid på en photoshoot, og da den andre jeg skulle møte hadde tid, var dagslyset borte. Nok en plan om å få delt et antrekk og samtidig få vist frem den fantastiske Miss Selfridge-kåpa mi gikk i vasken. Det er som om den ikke vil bli fotografert.

Så hvordan får jeg vist den frem når universet og jeg tydeligvis ikke klarer å samarbeide?

Må jeg virkelig snike meg innpå den for at du i det hele tatt skal få et glimt? Eller…?

Nå vet du i alle fall at den eksisterer! Så da får vi bare se om kommende slekter en dag får oppleve at jeg klarer å forevige et av øyeblikkene hvor jeg faktisk har den på meg! Men jeg begynner å få mer tro på at vi vil finne intelligent liv på Fosen før det skjer…