Så var lørdagen kommet. Relanseringskonkurransen er historie, og to vinnere skal kåres – men for en oppslutning det har vært, og det hele uken konkurransen har vart. For å være ærlig hadde jeg mine tvil om noen var villige til å delta når jeg tross alt krevde noe ekstra av dem, men denne tvilen ble gjort til skamme. Om det var konkurranseformen eller premiene som gjorde det vil jeg nok aldri få vite, selv om jeg har en mistanke.

Men før vi avslører vinnerne la oss friske opp minnene deres og la dere igjen få se hva de heldige utvalgte får tilsendt i posten. Forøvrig overhodet ikke sponset av noen andre enn meg selv.

Som vanlig foregår trekningen ved hjelp av den hellige vokter av alt det tilfeldige på internett; Random.org. Trekningen foregår slik at jeg setter opp alle som deltok i to lister, etter hvilke premier de ønsket seg, og ber Random.org sortere listen på nytt i en tilfeldig rekkefølge. Den som havner øverst på lista blir plukket ut som vinner.

Og denne gangen ble det…

1. Tom Kenneth Green
2. Mjiaow

Gratulerer så mye til dere begge to, og ekstra gøy var det jo at konkurransens eneste gutt er blant vinnerne. Jeg ber dere holde et ekstra godt øye med mailen deres. Jeg kommer nemlig til å ta kontakt med dere i løpet av dagen for å be om adresse så jeg får sendt over premiene.

Til alle andre så er en ny konkurranse planlagt om ikke så alt for lenge, men nøyaktig hvor lenge vet jeg ikke. For det står og faller på deg som leser denne bloggen, og hvor flink du er til å kommentere innleggene mine. Noe mer sier jeg ikke…

…ennå.

#konkurranse #giveaway #contest #lush #luckfush #relansering #relaunch