Det har vært litt mye som har skjedd i livet mitt den siste tiden, og når hodet ikke henger helt med kan det lett oppstå misforståelser. Sånn som at jeg annonserte at konkurransen skulle være åpen til tirsdag 11. desember klokken 23:59, når den 11. desember virkelig var en mandag.

Vel vel, jeg fikk ikke rotet meg til å annonsere noen vinnere i går uansett, og dermed lot jeg også denne glippen komme leserne mine til gode, og har derfor latt de som meldte seg på i går også få lov til å bli med i trekningen. Det er jo tross alt jul snart, så da passer det vel godt å være litt ekstra raus?

Men før jeg avslører hvem som ble trukket ut, her er en liten påminnelse om hva som sto på spill:

Trekningen foregikk på samme måte som alltid, ved at jeg listet opp alle deltakerne kronologisk etter når de meldte seg på, og ba så den hellige vokter av alt det tilfeldige på internett, random.org, om å lage en ny rekkefølge på listene. Den som havnet øverst på sin respektive liste, stakk av med premien.

Og de heldige som random.org plukket ut denne gangen ble…

FIRKANT: Knøttet

TREKANT: Eirin

SIRKEL: Ida

Gratulerer så mye! Dere skal allerede ha blitt kontaktet per e-post, og oppfordres nå til å svare omgående slik at jeg kan sende dere premiene deres omgående, før Postens frist for julegaveposten går ut den 16. desember.

Tradisjonen tro vil jeg heller ikke i år avsløre hva pakkene inneholdt før etter julaften, i tilfelle noen av vinnerne ønsker å bevare spenningen til en gang i løpet av timene etter at julen ringes inn 24. desember. Men den høye deltakelsen tatt i betraktning ser jeg jo at denne konkurranseformen er veldig populær, med en oppslutning flere ganger høyere enn de jeg arrangerer til påske og Halloween, og derfor vil innholdet av pakkene avsløres en gang i begynnelsen av romjulen.

Gratulerer igjen til vinnerne, og håper dere vil få glede av premiene!

…og nå stikker jeg på kino for å se Star Wars på første tilgjengelige tidspunkt. Spoilerfri om tre… to… en…