Det er lørdag, og det er på tide å avsløre hvem som har vunnet Halloween-konkurransen min, og dermed får muligheten til å se en av mine favorittfilmer, «The Ninth Gate», på blu-ray på allehelgensaften, og deretter til og med får beholde filmen og se den igjen og igjen om ønskelig.


For å vinne denne måtte du kunne svare på hvilken film jeg i bloggen skrev at kjæresten min og jeg skulle se på Halloween, før jeg trakk det bort som en spøk og at vi skulle se på nettopp «The Ninth Gate». Svaret var lett tilgjengelig i arkivet, for de som visste hvor man skal lete etter et innlegg om Halloween, og det var selvfølgelig Sex and the City 2.

Denne gangen var det ingen som svarte feil, og derfor var alle som deltok med i trekningen. Trekningen ble som vanlig gjort ved hjelp av den hellige vokter av alt det tilfeldige på internett, Random.org. Så etter å ha listet opp alle deltakerne i den rekkefølgen de svarte, ble det trukket ut som vinner. Og vinneren ble…

Angelica!

Gratulerer så mye! Du vil få en e-post fra meg i løpet av dagen, så følg med i innboksen din. Og mens du venter kan du jo se på denne traileren hva du har i vente:

Noe jeg også har lyst til å ta opp er at selv om jeg ikke har hatt så mange konkurranser, så er dette den konkurransen med desidert lavest oppslutning med bare seks deltakere. Etter å ha fått en reaksjon på at premiene i tidligere konkurranser bare har vært «jenteting» uten interesse for gutta, synes jeg det er interessant at en premie jeg anser som kjønnsnøytral tiltrekker seg mindre interesse enn når jeg gir bort klær og smykker. Enda mer interessant er det at de seks som deltok alle er jenter.

Dermed utgår den planlagte konkurransen hvor alle som kan forklare offsideregelen med egne ord, er med i trekningen av et sett med unbrakonøkler. Men det kommer flere konkurranser med varierte premier senere, og de kommer plutselig. Så som vanlig anbefaler jeg deg å følge bloggen min på facebook og bloglovin, sånn at du vet når de dukker opp.

Gratulerer igjen til vinneren, og lykke til neste gang til alle andre!

#konkurranse #halloween #film #bluray #theninthgate #johnnydepp #franklangella #romanpolanski #thriller #vinner