Det er torsdag morgen, og konkurransen har vært over i flere timer allerede. Med andre ord er det på tide å kåre en vinner, og når sant skal sies er jeg faktisk glad vi i det hele tatt har en vinner å kåre! Lesertallet mitt har jo sunket litt siden jeg flyttet bloggen til Femelle, og derfor bekymret jeg meg for at jeg ingen kom til å delta.

Dette skulle vise seg å være en grunnløs bekymring, for til min store glede var det faktisk ganske mange som hadde lyst på både bok og sjokolade til påske. Men det kunne altså bare bli en av dem, og hvem ble det?

Som vanlig er vinneren trukket ved hjelp av den hellige vokter av alt det tilfeldige på internett, random.org, hvor jeg har listet opp alle deltakere i den rekkefølgen de meldte seg på, og ba random.org om å lage en ny rekkefølge. Den som kom først ble dermed trukket som vinner, og dette ble altså…

ELLIS!

Gratulerer! Du mottar en e-post fra meg straks dette innlegget er postet, og så fort du svarer på denne og gir meg adressen din, vil jeg oppsøke nærmeste postkontor så dette havner i din postkasse:

Gratulerer igjen til deg, og til alle andre sier jeg som vanlig at det nok vil dukke opp nye muligheter i form av nye konkurranser senere. Men når, det gjenstår ennå å se, så fortsett å titte innom bloggen!