Det har vært stille fra meg en ukes tid, men som lovet skal jeg i dag kåre en vinner av påskekonkurransen, og da måtte jeg nesten avgi et lite livstegn. Ganske treffende egentlig, da dette med å stå opp fra de døde jo har en ganske sentral plass i påskefeiringen. Uten at jeg er villig til å kalle det The Season of the Living Dead av den grunn.

Men det skal kåres en vinner, og som vanlig skjer det under oppsyn av den hellige vokter av alt det tilfeldige på internett, nemlig random.org. Som vanlig har jeg listet opp e-postadressene til alle deltakerene i en liste, og ber så random.org om å gi denne listen en tilfeldig rekkefølge. Den som havner først blir plukket ut som vinner.

Og vinneren ble…

TONJE PETTERSON

Du vinner altså dette påskeegget fylt til bristepunktet med smågodt, samt boken «Manualen» av Shane Kuhn, slik at du enkelt kan trekke deg tilbake om du får nok av høytlesningen fra vitseboka til onkel Georg der oppe på påskefjellet.

Så følg med i e-posten din i dag, Tonje. Det vil komme en mail fra meg.

Gratulerer så mye!