Klokken er passert 18:00 og det er på tide å kåre en vinner i min uhøytidlige påskekonkurranse, som overraskende nok veldig mange ønsket å delta i. Da er det litt synd at det fortsatt bare er en premie, og sånn må det jo forbli så lenge jeg ikke har noen inntekter på denne bloggen og premiene betales av egen lomme.

Men som jeg lovte så ble premien utvidet fordi facebooksiden til bloggen min passerte 400 følgere mens konkurransen pågikk, og i tillegg til boken «Alex» av Pierre Lemaitre får altså vinneren tre sjokoladeplater fra Nidar.

Og vinneren, som ble trukket ut ved hjelp av random.org, den hellige beskytter av alt det tilfeldige på internett, som vanlig, ble… 

Tonje Aarolilja

Gratulerer så masse! Jeg vil sende deg en e-post på adressen du oppga da du meldte deg på med en gang jeg har postet dette innlegget, og sender deg premien din så fort du svarer meg. Så om du er like kjapp som meg så har du premien ikke så alt for mange dagene inn i påskeuka.

Gratulerer igjen til vinneren, og takk til alle som deltok!