Hei som tiden flyr. Det ene øyeblikket er det tirsdag og jeg må skynde meg å legge ut konkurransen før det er for sent, og det neste øyeblikket er det fredag og en vinner skal trekkes.

Det er nå gjort, og som alltid gjorde jeg det ved å listet opp de åtte deltakerne som fulgte konkurransereglene i den rekkefølgen de meldte seg på, før jeg ba den hellige vokter av alt det tilfeldige på internett random.org, om å liste dem opp i en ny rekkefølge. Den som havnet først på den nye listen stakk av med premien.

Så hvem ble den heldige utvalgte denne gangen? Jo, det ble ingen andre enn…

ABELONE!

Gratulerer! Du skal allerede ha mottatt en mail fra meg, og så snart jeg får adressen din tilbake vil jeg stikke innom nærmeste postkontor slik at du forhåpentligvis får premien din innen tirsdag som jo er Halloween. Og dersom korttidsminnet ditt er like elendig som mitt, her er en påminnelse om hva du har vunnet:

Dessverre blir det ikke delt ut noen bonus denne gang, for selv om det faktisk har vært en liten økning i antall følgere på facebooksiden min, passerte vi ikke målet på 600. Men fatt mot, det gjør det desto mer spennende til neste konkurranse! Jeg gjetter den vil åpenbare seg i løpet av desember.

Gratulerer igjen til vinneren, og lykke til neste gang til deg som ikke vant. Det kommer alltid flere sjanser!