Før helgen lovte jeg å redde deg fra en kjip Halloweenfeiring på lørdag ved å gi en heldig leser filmen «30 Days of Night» på bluray. Ni mennesker meldte seg på konkurransen, noe som altså ga en vinnersjanse på 1 til 9, og det er jo ikke så verst odds egentlig.

Når jeg skriver dette har trekningen akkurat funnet sted, og den ble gjort på den måten at jeg skrev navnene til alle som hadde meldt seg på i en liste og ba den hellige vokter av alt det tilfeldige på Internett, Random.org, endre på rekkefølgen i denne listen. Den som havnet øverst ble også vinneren av konkurransen. Og vinneren ble…

Wenchepia!

Gratulerer, du vil bli kontaktet kort tid etter at dette innlegget er publisert, og jeg sender deg filmen så snart jeg har fått adressen din. Kanskje litt dumt å kaste bort porto på dette siden jeg vet at vi bor i samme by, men sånn er det når jeg ønsker å forbli anonym en stund til.

Gratulerer igjen, og til alle andre så er det jo ikke lenge igjen til jul, og da vil det bli en ny konkurranse med nye muligheter. Men konkurransene mine har det med å oppføre seg litt som ninjaer og dukke opp når du minst venter det, så følg gjerne bloggen min på facebook eller bloglovin, så blir du varslet neste gang en konkurranse spretter opp.

#konkurranse #film #thriller #skrekkfilm #30daysofnight #vampyr #Halloween #giveaway #wenchepiaharnågittbortsinførstefødtetildeunderjordiske #ogdereandreåtteogså #mohohohahahaha !!