Jeg har vært litt fraværende de siste dagene, og det kan hende jeg fortsetter å bli det en stund fremover selv om jeg forsøker etter beste evne å ikke bli det. Men grunnen er at jeg, som jo driver litt med kreativ skriving under mitt folkeregistrerte mannsnavn ved siden av bloggen, har fått noe ned i fanget som jeg trenger å prioritere litt foran bloggen som jeg jo faktisk ikke tjener en krone på.

Egentlig har jeg fryktelig lyst til å fortelle deg alt om hva det dreier seg om, men anonym som jeg er så har jeg ikke noe annet valg enn å holde kjeft denne gangen også, her jeg sitter alene i leiligheten min og skriver mens jeg hører på den monotone bassdunkingen på andre siden av veggen. Fy så dårlig musikksmak han har. Men egentlig var det jo ikke det jeg skulle snakke om.

For denne bloggen har jo en facebookside. Denne facebooksiden er det mulig for alle som har en facebookprofil å følge, og jeg blir fryktelig glad hver gang jeg ser at et nytt individ begynner å følge den. Likevel stusser jeg litt når antallet følgere som jo har stått stille en stund plutselig begynner å øke nå som jeg jo har vært stille noen dager, og lesertallene er på det laveste lave slik trenden jo bruker å være for de fleste blogger i sommermånedene.

Skal jeg tolke det slik at leserne mine ikke ønsker at jeg skal oppdatere?

Likevel vil sannsynligvis verken opp- eller nedgang i likerklikk på facebook påvirke videre blogging, og så fort jeg får en god idé og tid til å omstille den til et innlegg, så vil det dukke opp her i bloggen. Det kan skje i morgen, det kan skje om en uke. Jeg vet ikke, alt kommer an på hvor effektiv jeg klarer å være med mitt andre skriveprosjekt, særlig på de dagene hvor jeg også er på jobb. Men en oppgang vil utvilsomt gjøre meg glad. Det bruker i alle fall å gjøre meg glad.

Så kanskje det å følge bloggen på facebook, slik at du får varsel når jeg skriver noe her, ikke er så dumt likevel?

#blogg #facebook #hverdag #kreativ #skriving #jobbhjemmefra #tjendegstyrtrik #wwwpyramidespillcom #skamløsselvpromotering