Som jeg sa i forrige innlegg, så fikk jeg ikke feiret jula som jente i år heller. Med unntak av de få minuttene hvor jeg tok på meg kjole for å få tatt bilder til julekortet, så hadde jeg på meg dressen som jeg hater, fordi jeg feiret sammen med familien. Jeg kom godt ut av gaveutdelingen i år også, og kan fortelle at alle gavene havner i kategorien underholdning, enten det var CD-er, DVD-er, et nytt spill til 3DS-en min, bøker – og til og med et gavekort på 700 kroner hos Norli bokhandel. Jeg regner med dette kommer til å bli brukt opp rimelig raskt, for jeg liker som sagt tidligere veldig godt å lese. Jeg fikk ingen «praktiske» gaver i år, bare ren underholdning. I alle fall av det som lå under treet hos foreldrene mine.

Men det var som sagt to gaver jeg ikke pakket opp sammen med familien. Disse var nemlig merket med «Til Emilie», og siden veldig få i familien min vet at jeg ønsker å være jente, så la jeg ikke disse under grana. Jeg gjemte dem hjemme på hybelen, og tok dem frem først i dag. Mest fordi jeg ville ha på meg kjole og føle meg som en jente i det jeg åpnet dem, så da fikk jeg føle at jeg feiret jul som jente likevel. Men siden jeg var så trøtt at jeg sovnet med 3DS-spillet jeg hadde fått i hendene, før jeg rakk å sette det inn i spillenheten til og med, så sier det seg selv at jeg ikke fikk skiftet til kjole på selve julaften. Det måtte vente.

Men i dag ordnet det seg. Jeg tok på meg den samme kjolen som jeg hadde på i de få minuttene mens jeg tok bildet i forrige innlegg (klikk her hvis du vil se innlegget), og fant frem de to pakkene. Dermed var jeg i gang med min egen lille private pakkeåpningseremoni.

Min bestevenninne Ida, som var min store støtte da vi sammen reiste til London tidligere i år for at jeg skulle prøve meg ute blant folk som jente, hadde tydeligvis vært på Glitter. Men hun visste at jeg har veldig lite smykker, og trenger å supplere på med mer. Sånn sett fikk jeg akkurat det jeg ønsket meg fra henne. Et stilig halskjede og to (like) armbånd, helt i min stil. Halskjedet kunne jo faktisk ha passet til kjolen jeg hadde på meg da jeg pakket opp.


Så overraskelsen. Min venninne Frøken W, som har en fantastisk morsom blogg som du absolutt må besøke (og hun har også gjesteblogget hos meg tidligere), kom plutselig med en pakke til meg noen dager før jul. Naturlig nok uttalte jeg at nå fikk jeg litt dårlig samvittighet for å ikke gi henne noe, men det måtte jeg ikke tenke på, for dette var visst bare noe hun hadde laget selv nå rett før jul, sa hun. Jeg ble ikke mindre nysgjerrig av den grunn, og når jeg pakket opp dette…


…så fikk jeg ikke noe mindre dårlig samvittighet for å gi noe tilbake for å si det sånn! Jeg vil legge til at det er egentlig to pulsvarmere, men jeg trengte den ene hånden til å ta bildet og derfor er bare den ene av de to med på bildet. Hun har altså heklet disse helt selv, og så i min favorittfagre lilla til og med!

Jeg ble faktisk så glad for disse to gavene at jeg begynte å grine litt å ha pakket dem opp. Men jeg lover at det var gledestårer. Jeg er veldig glad for å ha så gode venninner!

Takk for de fine gavene og at dere bidro til at jeg fikk en slags julefeiring som jente. Kjempeglad i dere!