Selv om det begynner å bli noen år siden jeg var tenåring, er jeg på mange måter fortsatt 14 år, i alle fall når det kommer til sminke. Mens søsteren min som jo er to år yngre enn meg bruker bare ti minutter på å ordne seg, kan jeg bruke opp til tre kvarter. Delvis fordi jeg er ganske ny i dette faget, mens søsteren min har hatt flere år og øve seg på. Delvis fordi jeg i motsetning til søsteren min må kjøre full pakke med foundation og concealer for å skjule at jeg biologisk sett er gutt.

Så da det ble annonsert at det skulle holdes brannøvelse i leilighetshotellet vi bor på en gang mellom halv ni og halv ti om morgenen, bestemte mamma at vi skulle være ute av leiligheten før det. Jeg har ikke sjanse til å bli så raskt ferdig, i alle fall ikke når jeg må dele bad med flere som trenger å ta en dusj på grunn av de høye temperaturene London har badet i de siste dagene.

Dermed ble det sånn at jeg skulle gå ut som gutt først når vi besøkte Tower of London, og etterpå skulle jeg dra tilbake til leiligheten og skifte før jeg dro ut og møtte de andre igjen. Men det var jo fortsatt over 30 grader i går, og da tiden var inne for å vurdere det var jeg så gjennomsvett at jeg ikke orket tanken engang. Det hadde jo ikke holdt å skifte, jeg hadde måttet ta en grundig dusj først også. Derfor fortsatte jeg sightseeingen med de andre som gutt, frem til vi var tilbake i leiligheten igjen i sju-tiden på kvelden. Da hadde vi rukket å få med oss både Tower of London, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral og Kensington Gardens med både Peter Pan-statuen og Princess Diana Memorial Fountain, samt et måltid fish ‘n’ chips på en brun pub ved St. Paul’s.

Vi fikk regnet ut etterpå at vi i går tilbakela hele 15 kilometer til fots i løpet av dagen i solsteiken, så det er ikke rart at vi var så gjennomsvette alle sammen. Men mest av alt er jeg imponert over faren min som klarte å henge med, selv om merket at han var mer enn sliten da vi tok undergrunnen tilbake til leiligheten fra Kensington.

…men i dag skal jeg ut som jente igjen!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #London #reise #turist #sightseeing #sommer #sol #september !!!