Jeg merker jeg har blitt mye modigere i det siste. På under en uke klarte jeg både å gå en lang tur som jente i området rundt Trondheim sentrum lørdag kveld, og på onsdagen etter møte opp som jente til time hos psykologen min. Det har rett og slett føltes herlig befriende å kunne gjøre det, og dermed har også ønsket om å gjenta bragdene vært mer tilstede enn tidligere.

Så på lørdag bestemte kjæresten min og jeg oss for å gå en tur igjen. Men vi hadde knapt nok gått i fem minutter da plutselig himmelens sluser åpnet seg over oss, og regnet fosset ned. Jeg bruker ikke å være redd for litt regn, men det fosset virkelig ned og vannet fløt som en elv i gatene. Så vi søkte ganske raskt ly i porten ved en av bygårdene i området mens vi ventet på at regnet skulle gi seg.

Det vises ikke så godt på dette bildet, men det høljet ned på dette tidspunktet. Bakken under meg avslører likevel at jeg står såvidt under tak her, så jeg slipper å bli våt mens fotografen holder på med sitt.

Men regnet så ikke ut til å gi seg, og det endte derfor med at vi løp hjem igjen. Så det ble ikke lange turen, men jeg er likevel godt fornøyd med at jeg igjen klarte å gå ut som den jenta jeg ønsker å være, og at det ikke var angsten som stoppet meg. Så det er tydelig at jeg begynner å bli mer trygg på meg selv, og det er nok ikke lenge til vi kan vente neste steg på veien ut av det berømte skapet.

Men først skal vi til London, og der skal jeg tradisjonen tro gå rundt som jente under hele oppholdet. Aldri før har jeg gledet meg så mye til det som nå.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #outfit #antrekk #mote #regn #øsenderegn #pøsenderegn #detdrypperpåtak #detregneridag