Da jeg ble dumpet for to uker siden mistet jeg ikke bare kjæresten min, jeg mistet også min beste venninne og støttespiller. Hvordan skulle jeg nå klare å gå ut som jente igjen, nå som jeg var alene? Vel, det var vel bare en måte å finne ut av det på. Nemlig å gjøre det. Så da jeg hadde en avtale med min venninne, den fantastiske Frøken W (begynn å blogge igjen!), fant jeg ut at jeg like godt skulle møte til denne avtalen som jente!

Frøken W måtte bistå som fotograf for anledningen. Jeg synes hun klarte seg bra!

Litt preget av alvoret var jeg selvsagt. Både fordi jeg ikke har vært utendørs som jente siden Vixen Blog Awards i januar, og fordi jeg tross alt ennå bearbeider samlivsbruddet. Men jeg er likevel stolt over å kunne si at jeg gikk alene til og fra sentrum kledd som jente, og jeg har spist pizza på Tulla Fischer øverst på Nordre som jente. Og det føltes som den naturligste tingen i verden!

Og ikke bare det. I forkant av dette sminket jeg meg selv, helt alene, for første gang på to år! Og jeg greide det! Riktignok etter å ha tilbragt halvannen time på badet, og brukt alle banneord jeg kan og et halvt arsenal med q-tips i prosessen…

Så på tross av at jeg ennå depper og er trist over bruddet med min kjæreste gjennom to år, så ser jeg likevel at ting går fremover. Og jeg tror fremtiden er lysere enn på lenge.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #lgbt #lhbt #antrekk #outfit #mote #fashion #samliv #forhold #samlivsbrudd #kjærlighetssorg #depresjon #angst #psykisk #helse #veienvidere #fremtidenserlysereut #detteskalgåbra