Det sier seg selv at etter et halvt år i isolasjon vil det by på visse utfordringer å gå ut som jente, selv om det var noe jeg gjorde med den største selvfølgelighet før. Men når det gikk bedre enn forventet kan jeg ikke stoppe og si meg fornøyd der. Nei, jeg må fortsette å gå ut i jenteklær, og kanskje gå enda lenger utenfor komfortsonen.

Sånn som å eksperimentere litt med farger for eksempel.

Topp: H&M | Skjørt: Miss Selfridge | Jakke: Floyd | Sko: Vero Moda | Veske: New Yorker | Kjede: Snö of Sweden

Nå ble det riktignok enda mer farger enn jeg hadde planlagt, for egentlig skulle jeg ikke ha jakken til dette antrekket. Men akkurat i det jeg skulle ut for å møte Mala, min fotograf for dagen, skyet det over, og det ble voldsomt mye kaldere. Jeg vurderte en svart skinnjakke, men det hadde blitt for varmt igjen. Dessuten likte jeg utfordringen med å sette sammen et antrekk som ikke besto av svart, som er den fargen jeg går mest i ellers.

Men jeg digger skjørtet fra Miss Selfridge skikkelig, og har veldig lyst til å vise det frem i flere sammensetninger fremover. Det er veldig behagelig å gå med også!

Fortsatt er jeg nok ikke helt vant med å gå ut som jente igjen, og det vises nok i det alvorlige ansiktsuttrykket mitt. Men jeg har planer om et par nye photoshoots den kommende uka, og vi får se om jeg får frem et smil der. Hvis ikke blir det i alle fall masse mer attitude! For å si det må nynorsk.

Hva synes du om antrekket mitt?