Nå er det bare en dag igjen til Vixen Blog Awards og det er tydelig at nervene har begynt å melde seg.

Natt til i går våknet jeg etter omtrent en time med søvn med en dundrende hodepine, noe som gjorde at jeg ikke fikk sove igjen. Ikke før jeg sto opp i to-tre-tiden og tok en paracet. Da sovnet jeg etter en stund, og sov helt til kvart på ti. Det kan være greit å legge til at jeg begynner på jobb klokken ni. Med andre ord ble det en travel morgen.

Utover dagen begynte jeg også å kjenne meg slapp, i tillegg til at halsen føltes ekkel og jeg fikk flere hosteanfall. Dette ble bare verre etterhvert som timene gikk, og da jeg kom hjem var jeg både klam, svett og svimmel, og måtte bare gå og legge meg. Og jeg tenkte at det er typisk at jeg skal bli dårlig nå, dagen før jeg skal reise til Oslo. Men etter å ha sovet noen timer og fått middag, tilberedt av min fantastiske kjæreste, følte jeg meg mye bedre.

For det er nok bare nervene. Det er nemlig ikke første gang jeg blir dårlig før jeg skal ut på tur det er knyttet stor spenning til. For å si det sånn, jeg har tatt Lavprisekpressen fra Trondheim til Oslo med 39 i feber ved to anledninger før, og åtte-ni timer på en trang buss i den tilstanden er ikke en opplevelse jeg anbefaler min verste fiende en gang. Eller kanskje han jeg omtalte i et blogginnlegg for litt siden, men det er en annen sak.

Men i dag går altså ferden sørover til Oslo, og med meg i veska har jeg både Paracet, Fisherman’s Friend og ikke minst troen på at jeg vil få en veldig god og minnerik kveld på Vixen Blog Awards i morgen.

Tror du ikke?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #utfordring #angst #depresjon #psykisk #helse #utvikling #nerver #sykdom #vixen #bloggawards #vixenblogawards #vba #whatdoesthefoxsay #syktspennende