På søndag avslørte jeg her i bloggen at jeg om en måneds tid skal til Oslo for utredning for det som kan ende i kjønnskorrigerende behandling. Responsen har vært enorm og lykkeønskningene så mange at jeg føler meg forpliktet til å svare og si tusen takk til dere alle sammen!

Det er over en måned siden jeg fikk innkallelsen nå, og i ettertid har jeg gått og vært veldig nervøs for det som skal skje. Nervene er der fortsatt, men jeg er litt roligere nå etter å ha delt nyheten i bloggen og ha fått den responsen som jeg har fått. Det er fortsatt et alvorlig og stort steg som skal tas, men nå føler jeg meg ikke like alene om det som jeg gjorde før helgen. Alt som plager en blir mye lettere når man deler det, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har så mange fine lesere som jeg har.

Så til deg som følger og leser bloggen min, tusen takk igjen! Dette innlegget er til deg!

PS! Husk Halloween-konkurransen min!