Etter å ha skrevet et innlegg om hvordan jeg ryddet i klesskapet og fylte sju store bæreposer til bristepunktet med klær som jeg deretter leverte til Fretex, er det kanskje noen som synes det er rart at jeg øyeblikket etter begynner å fylle det igjen med nye ting. Men dette er vel trøsteshopping etter bruddet mer enn noe annet, og da bestilte jeg en kjole jeg har sett på lenge. Lenge før jeg ble dumpet også. En kjole fra Miss Selfridge.

Som sagt har jeg hatt denne i kikkerten lenge, men jeg var i tvil om jeg skulle kjøpe den. Jeg spurte til og med min daværende kjæreste, bare noen uker før det ble slutt, om hun synes jeg burde kjøpe den, men hun sa nei. Hun trodde ikke snittet ville passe til meg, og siden hun har brukt å ha rett tidligere så stolte jeg på henne, selv om jeg ikke helt klarte å legge den fra meg.

Så ble det altså slutt mellom oss, og etter en ukes tid hvor egentlig alt, inkludert tiden, forsvant nede i et svart hull av gråt og fortvilelse, begynte jeg å se etter mulighetene til å gjøre noe som gjorde meg lettere til sinns i stedet for å bare sitte og grine. Som et ledd i denne tankegangen ble altså denne kjolen bestilt, og derfor faller dette innkjøpet inn i kategorien trøsteshopping. Jeg var fortsatt ikke sikker på om den kom til å passe meg og min kroppsfasong, men det fikk bare være. Jeg bestilte og håpet på det beste. Kanskje jeg var heldig.

På tirsdag var den her endelig, og straks jeg var inne i leiligheten vrengte jeg av meg alle klærne jeg hadde på meg for å prøve på denne kjolen. Jeg var overlykkelig da jeg så meg selv i speilet og så at det tykke stoffet faktisk fungerte motsatt av hva jeg og min nå tidligere kjæreste hadde trodd, og at kjolen faktisk strammet inn magen og ga meg skikkelig fine, feminine former. Jeg var så fornøyd med kjøpet at jeg fant frem parykken min og beholdt kjolen på resten av dagen. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen bilder av dette, så du får bare tro meg på mitt ord.

I tillegg kjøpte jeg også noen nye sko fra NLY Shoes, for å ha et alternativ til mine vinrøde Converse. Godt fornøyd med dem óg.

Hva synes du om den nye kjolen min? Og hva synes du om skoene?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #shopping #innkjøp #mote #fashion #missselfridge #nelly #trøsteshopping #brudd #forhåpentligvisikkebenbrudd #forskoenevargodeågåi #behnbrudd #detkommeravisenetilåkalledetnårmärthadumperari