I går ble Trondheim Pride sparket i gang, og en av de første postene på programmet for den kommende uka var altså en uformell sosial sammenkomst på Mikrobryggeriet. Der var jeg, på tross av at jeg tidligere på kvelden hadde følt meg litt kvalm og derfor var i tvil om jeg skulle dra. Men det skulle altså vise seg at alt jeg trengte var en porsjon Blue Cheese Fries for å bli kvitt kvalmen, og at jeg kanskje bare var sulten. Selv om jeg hadde spist pizza på Tulla Fischer med Amita tidligere på dagen, like etter at vi hadde tatt antrekksbilder til bloggen.

Dessverre ble det ikke tatt noe særlig av bilder fra kvelden. De eneste jeg har er faktisk relatert til maten min…


Fries med bacon, jalapeños og blåostsaus. NAM!

Likevel kan jeg rapportere om en trivelig kveld med rundt femti-ish fremmøtte og jeg fikk pratet med både gamle og nye bekjentskaper, så jeg angrer ikke på at jeg dro i stedet for å bli hjemme med en eller annen smal science fiction-film og et rør med Pringles. Men når det gjelder resten av programmet for den kommende uka har jeg ikke lagt noen planer. Jeg tenker å ta det etter dagsformen og dukke opp hvis jeg føler for det der og da.

Hadde bare flere av de sosiale sammenkomstene vært tilpasset de av oss som har god musikksmak…

Befinner du deg i Trondheim og har planer om å delta på Trondheim Pride? Og hva i såfall?