Det ser ut til at sommeren har forlatt Trøndelag for denne gang, og på en måte er det litt godt for da slipper jeg å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke utnytter det på min vei ut av skapet som transkjønnet. For akkurat nå har jeg det veldig travelt, og det er bare så vidt jeg føler jeg har tid til å oppdatere bloggen, men jeg tar meg tid til å snike inn et innlegg likevel.

For akkurat nå har jeg i praksis to jobber. På den ene siden har jeg den faste jobben min som jeg går til om morgenen, mens jeg på ettermiddagene og kveldene jobber hardt med et freelanceoppdrag innen kreativ skriving hvor jeg har en deadline som stadig nærmer seg. For å gjøre det mer komplisert blir arbeidsdagen min i den faste jobben min også forskjøvet i morgen, når jeg skal ut og gjøre litt feltarbeid klokken fire i natt. Selv om jeg har planer om å legge meg rett etter kampen mellom Rosenborg og Austria Wien i kveld, har jeg følelsen av at det ikke kommer til å bli så mye søvn.

Men neste uke ser det ut til å roe seg ned litt, og som jeg har nevnt tidligere skjer det spennende ting nå. Går alt etter planen skal jeg i neste uke utsette meg selv for to større utfordringer, hvor en av dem er å stå frem for gutta på jobben.

Så om jeg er litt stille de neste dagene så vet du nå grunnen. Men du vet også at jeg kommer sterkere tilbake!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #hverdag #jobb #utvikling #blogg #gjesp #gruermeglittilåståoppitretiden