Da jeg våknet rundt klokken elleve i dag kjente jeg noe jeg ikke har følt på nesten to uker. Jeg satte meg opp i sengen, pustet ut og tenkte for meg selv at dette trengte jeg. Endelig hadde jeg fått muligheten til å sove til jeg våknet helt av meg selv.

For det har gått litt i ett siden jeg kom hjem fra Oslo like før midnatt mandag. Jeg måtte opp i sekstiden tirsdag for å gå på jobb, en time tidligere enn jeg vanligvis pleier, og jeg var i tillegg på jobb i nesten 12 timer den dagen. Men jeg måtte opp like tidlig de to neste dagene, som også skulle vise seg å bli like lange. Egentlig klager jeg ikke, for selv om dagene har vært hektiske, så har de vært spennende og innholdsrike, men jeg var veldig glad da jeg i går ettermiddag, etter en arbeidsdag av normal lengde, endelig kunne synke sammen i godstolen hjemme. For siden Oslo hadde det jo knapt vært tid til noe annet enn jobb og søvn.

Foto: Tonje Årolilja

Derfor har det også vært litt stille i bloggen denne uken, og det beklager jeg for jeg har egentlig masse jeg har lyst til å skrive om. For ikke bare har jeg fortsatt noen upubliserte antrekksbilder fra Osloturen, men jeg har jo også fått en del spørsmål fra leserne mine jeg har lyst til å følge opp i egne innlegg, samt at jo Halloween nærmer seg. Dette er jo nok av bloggideer for en hel uke, så det er ikke kreativiteten det har stått på.

Men nå som jeg har fått slappe av litt, så lover jeg at jeg allerede i kveld skal komme med et nytt innlegg.

Jeg takker mine lesere så mye for tålmodigheten, og gjengjelder med et lite tips til hvordan du enkelt kan få mørke poser under øynene til Halloween, uten bruk av sminke:

Reduser nattesøvnen til fem-seks timer hver natt i en uke.

#detteinnleggetfortjenerikkehashtags