Som jeg sa sist gang kom det for cirka to uker siden inn et frilansoppdrag jeg ikke kunne si nei til på grunn av honoraret, selv om jeg egentlig ikke hadde tid. Dermed ble alt av fritidsaktiviteter, inkludert bloggen ignorert i en ukes tid, før jeg skulle reise bort noen dager for å hilse på familie på sørvestlandet. Dermed ble det enda lengre pause da min en gang så trofaste reiselaptop rauter på siste verset, og derfor egner den seg nå dårlig til blogging. Ikke at det var så mye å blogge om der nede uansett i og med at jeg som sagt besøkte familie, og jeg derfor ikke var der som jente. Det måtte i såfall ha vært hvor mye jeg savnet sommerkjolene mine i det fantastiske været Rogaland, i likhet med resten av landet, kunne by på disse dagene.

Men like fullt ble det en liten pause fra bloggen, rett og slett fordi jeg ikke hadde tid eller mulighet til å holde den gående i denne perioden. Det ser likevel ut som at du som leser ikke har lidd nevneverdig av det, selv om jeg sørger litt over tapet av den ene følgeren som har falt fra på facebooksiden til bloggen. Jeg håper at antallet følgere vil stige igjen nå som jeg kan annonsere at jeg er oppstanden og derfor kan erklære pausen for over*.

Med andre ord – jeg er tilbake! Og jeg håper å se deg her også de neste dagene!

*Ja dette var et dårlig kamuflert hint. Gå inn og lik facebooksiden min om du ikke allerede gjør det! Og nominer meg til Vixen Blog Awards! Og inkluder meg i aftenbønnen din!