I går morges fikk jeg en melding via facebooksiden til bloggen fra en student ved Norsk Fotofagskole her i Trondheim. Hun hadde en oppgave på skolen med temaet dokumentarbilder, og lurte på om hun kunne få bruke meg til oppgaven sin og dokumentere en dag i mitt liv som transkjønnet og deltidsjente. Det er kanskje unødvendig å si at siden jeg jo synes det er utfordrende nok å tørre å gå ut som jente fra før, så er dette milevis utenfor min komfortsone. Bare tanken på å skulle gå rundt sammen med en ukjent med kamera en dag skremmer virkelig vettet av meg.

Så jeg takket ja.

Arkivbilde fra i fjor høst – det nærmeste jeg har kommet en modellposering frem til nå.

For skal jeg komme meg videre ut av skapet og tørre å innrømme ovenfor samfunnet at jeg føler meg som jente, så må jeg nesten prøve å flytte mine egne grenser også. Dessuten lyver jeg om jeg sier at jeg ikke synes det er litt spennende også. Hvor mange jenter har vel ikke drømt om å få prøve seg som fotomodell for en dag?

Så i løpet av neste uke en gang skal vi møtes og gjennomføre denne photoshooten. Jeg både gruer meg og gleder meg på en gang, men håper på å få tatt en masse fine bilder som jeg kan dele med deg som leser denne bloggen. Og ikke minst, at fotografen får ståkarakter på oppgaven.

Ønsk oss begge lykke til!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #foto #model #modell #utvikling #utfordring #angst #depresjon #psykisk #helse #jegervettskremt ! #mendetgårnokbra