Av alt jeg har måttet lære meg på veien ut av skapet som transkjønnet er sminke kanskje det jeg har slitt mest med. Men som alt annet du ønsker å lære mer om er det lurt å spørre noen som kan det, selv om det kan være litt utfordrende når man er født som gutt og føler seg som jente.

Redningen viste seg å bli Make Up Store i Trondheim hvor jeg først var ganske nervøs da jeg stakk innom, i gutteuttrykk, for å få hjelp til å finne riktige produkter, og hvor jeg senere også bestilte sminkekurs ved to anledninger. Hver gang ble jeg tatt i mot med store smil og en veldig entusiasme til å hjelpe.

Derfor ble jeg veldig trist da jeg for noen dager siden fikk nyheten om at det nå er slutt.

Arkivbilder fra et av sminkekursene jeg var på i regi av Make Up Store, tatt i januar i år

For nå legges Trondheimsavdelingen av butikken ned. Selvsagt kan jeg fortsatt bruke nettbutikken, men det blir virkelig ikke det samme som å gå inn og få veiledningen fra mennesker som kan faget sitt og som kan gi anbefalinger på produkter som passer meg. Derfor blir denne nedleggelsen et tap for meg personlig.

Etter hva jeg hører holder de åpent til og med førstkommende mandag, den 28. august, før de stenger for godt. Frem til da er det også 40% avslag på alt i sortimentet, noe som timingmessig dessverre passer meg litt dårlig siden jeg nettopp har gjort ganske mange nye innkjøp og neppe kommer til å rekke å bruke alt jeg har engang før produktene går ut på dato. Men jeg håper alle andre i Trondheim slår til på denne muligheten til å skaffe gode produkter til en billig penge.

Så tusen takk for hjelpen, Make Up Store Trondheim. Dere har betydd mye for meg på veien ut av skapet, og håper dere går ut stolte når dere låser døra for siste gang på mandag.