At jeg setter pris på en god burger er vel ingen hemmelighet, da dette har kommet tydelig frem gjennom både bloggen og kroppsfasongen min. Allerede første kveld i London foreslo jeg for familien at vi kunne dra til Gourmet Burger Kitchen i Brunswick og spise, siden jeg havnet her ved en tilfeldighet den første kvelden min i London for fire år siden og var ganske fornøyd da. Men pappa sa at «hamburger, det er en nødløsning». Og så ble det noe annet.

Men så er familien min litt sånn at ingen vil ha det samme, og dermed ble det ganske vanskelig da jeg i går måtte et finne et sted som hadde noe alle hadde lyst på, og som i tillegg lå i nærheten fordi pappa ikke orket å gå noe særlig. Til slutt sa mamma «da går vi på det der burgerstedet du snakket om», og det gjorde vi. Det tror jeg ingen av oss angret på.

Vet du hva som er så spesielt med dette bildet? Jo, det er det første bildet mamma har tatt til bloggen!

Gourmet Burger Kitchen er en kjede med nærmere 70 restauranter spredt omkring i UK. Likevel gjør de alle fordommer du måtte ha mot hamburgerkjeder til skamme ved å bruke ferske råvarer og lager alle sine sauser fra bunnen hver eneste dag. Liker du ikke burger så har du et problem, for det er burgere de har på menyen, men de kan også slå til med kyllingburgere og et par vegetaralternativer. De har også flere varianter av fries du kan bestille ved siden av.

Pappa og jeg bestilte hver vår Blue Cheese-burger, mens mamma gikk for en klassisk cheeseburger og søsteren min som innimellom viser vegetarianertendenser gikk for en falafel-burger.

Min blue cheese-burger, med sweet potato fries ved siden av.

Pappa hadde ikke tatt mange tygg før han utbrøt at dette var burger slik den skulle være, og at det var tydelig at her var det gode råvarer som gjaldt. Også søsteren min var fornøyd og kåret like godt sin falafel som den beste hun noen gang har spist. Jeg var ikke så verst fornøyd selv heller, og selv om pappa sa at porsjonene kanskje var litt små, så skal det sies at han var den eneste av oss fire som klarte å fullføre sitt måltid. Jeg klarte å spise burgeren, men måtte gi opp halvveis ned i bøtta med fries.

Likevel lar jeg pappa sine ord bli mine når jeg avslutter dette innlegget: «dette stedet anbefaler vi videre».

#London #reise #mat #gourmet #burger #kitchen #GBK #anbefales #selvavminfarsommenerburgereernødløsning