Spørsmålsrunden er nå avsluttet. Les svarene her – del 1 og del 2


Nå er det to måneder siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde. Den gangen virket det som at jeg hadde latt det gå for lang tid siden spørsmålsrunden før, for mengden spørsmål som kom inn var enorm, og jeg måtte dele opp svarene over to innlegg, og kunne sikkert delt det opp i tre innlegg også om jeg hadde hatt lyst til det. Derfor bestemte jeg meg for at spørsmålsrundene nå måtte komme oftere.

Jeg bryr meg som vanlig ikke om hva du spør meg om, for jeg har for vane å svare på absolutt alt. Uansett om det er spørsmål relatert til transkjønnethet, kjæresten min eller rett og slett hvor du har lagt fjernkontrollen din. Og om det kommer inn et spørsmål som jeg ikke ønsker å svare på, så sier jeg i fra på en høflig måte.

Så, hva lurer du på? Kommentarfeltet er åpent for dine spørsmål, og du må spørre raskt – svarene kommer nemlig på lørdag.

Tidligere svar på spørsmålsrunder:

Still meg dine teite spørsmål (6. mai 2013)
Spør meg om hva som helst! (27. oktober 2013)
Lurer du på noe? (1. juni 2014)
Spør hvis du tør, del 1 (6. september 2014)
Spør hvis du tør, del 2 (8. september 2014)

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #spørsmål #svar #spørsmålsrunde #spørrerunde #hvalurerdupå ?