Spørsmålsrunden er nå stengt…

Tiden flyr, og det slo meg at det jo er over to måneder siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde i bloggen. Derfor er det igjen åpnet for å sende meg dine spørsmål. Som vanlig kan du spørre om absolutt hva du vil, selv om jeg forbeholder meg retten til å la være å svare om det dukker opp noe jeg ikke er komfortabel med å besvare. Men du står selvsagt fritt til å spørre om hva du vil, og jeg oppfordrer til litt kreative spørsmål.

Jeg satser på en litt kort spørsmålsrunde denne gangen, så jeg kommer til å ignorere alle spørsmål som måtte komme inn etter førstkommende lørdag klokken 23:59. Går alt etter planen vil innlegget med svarene til spørsmålsrunden foreligge en gang i løpet av formiddagen søndag.

Så da er det bare å spørre om nesten akkurat hva du vil, og så skal du se at jeg svarer!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #spørsmål #svar #spørsmålsrunde #spørrerunde #hvalurerdupå ?