Nok en gang gir jeg etter for gruppepresset. For selv om jeg synes responsen var litt slapp forrige gang, så er det tross alt dere som har bedt om en ny spørrerunde. Så når jeg nå gir dere denne unike sjansen til å spørre meg om hva som helst, så håper jeg dere også utnytter den til det fulle.

Så uansett hva du lurer på, så er det bare å spørre. Uansett om det er relatert til transkjønnethet, eller om du bare lurer på om melka i kjøleskapet ditt har gått ut på dato, så er jeg kjent for å svare, etter beste evne, på absolutt alt. Vel, kanskje jeg ikke vil svare på absolutt alt, men om jeg ikke vil det, så får du i alle fall det som svar. Ingen spørsmål vil bli ignorert.

Så da er det bare å sette i gang, er det ikke?

Kommentarfeltet er åpent for dine spørsmål!

Tidligere svar på spørsmålsrunder:

Still meg dine teite spørsmål (6. mai 2013)
Spør meg om hva som helst! (27. oktober 2013)
Lurer du på noe? (1. juni 2014)

#spørrerunde #spørsmålsrunde #spørsmål #svar #blogg #hverdag #transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #lgbt #skeiv #idetheletatt