Spørrerunden er avsluttet. Les svarene her.

Mens jeg i går kjente at feberen sakte slapp taket, satt jeg av en eller annen grunn og rotet gjennom arkivet til denne bloggen. Det var da jeg oppdaget at jeg under min siste spørrerunde, for cirka sju måneder siden, lovte at det ikke skulle bli så lenge til neste, på grunn av den store mengden spørsmål som kom inn. Men har du sett, det har gått sju måneder, og den eneste andre spørrerunden jeg har hatt i denne bloggen var fem måneder før det igjen. Med andre ord, jeg løy visst.

Dermed er det ikke noen annen vei utenom. Jeg må ha en ny spørrerunde!

Dermed er nå kommentarfeltet åpnet for dine spørsmål, hva det nå skulle være. Alle spørsmål er like velkomne og like dumme i denne spørrerunden, og uansett om du lurer på noe relatert til min tilværelse som jente i guttekropp, eller om du så bare lurer på hva klokka er, så må du bare spørre. Jeg kommer til å forsøke å svare så godt jeg kan når jeg føler tiden er inne for det, og legger du igjen e-post eller bloggadresse kan jeg godt gi deg et varsel når jeg har lagt ut svarinnlegget.

Kommentarfeltet er åpent!

Tidligere svar på spørrerunder:

Still meg dine teite spørsmål (6. mai 2013)
Spør meg om hva som helst! (27. oktober 2013)

#spørrerunde #spørsmålsrunde #spørsmål #svar #blogg #hverdag #transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #lgbt #skeiv #idetheletatt