Vanligvis har jeg lett for å anklage mine meningsmotstandere for å ha et alt for svart/hvitt syn på virkeligheten. Men denne søndagen er det akkurat hvitt og svart det går i her i stua.


Seriegullet glapp, og da er det dessto viktigere når Rosenborg nå har kommet til sin første cupfinale på ti år, at kongepokalen igjen havner i Trondheim og brakka utenfor Lerkendal Stadion. Så i den anledning har jeg dratt min stolte RBK-skjorte (riktignok fra 2009-sesongen, men de tok jo seriegull det året) over hodet, for å skjule at jeg har nervene utenpå kroppen. Men jeg både tror og håper at dette skal gå veien for klubben i mitt hjerte.

Men siden Rosenborg gravde frem dinosaurene Flakne/Ingebrigtsen da det skulle lages cupfinalesang, akkurat som de gjorde gjennom hele 90-tallet og som jeg derfor dessverre fryktet, så får jeg ikke meg til å linke til årets cupfinalesang. For jeg liker den ikke. I stedet henter jeg frem sangen fra klubbens nittiårs-jubileum i 2007. Jeg vil si den føles like relevant i dag, på cupfinaledagen.

HCfcKubiZB4

Måtte beste lag vinne! Altså Rosenborg…

Oppdatering etter kampen: Faen… Molde ble for gode, og Rosenborg ble nummer to-laget i både serie og cup.

Men har det noen gang skjedd før at et lag har tatt dobbelt sølv i norsk fotball tro…?

#outfit #fotball #cupfinalen #Rosenborg #RBK #kvitogsvart #ogeinmedbart