//Spørsmålsrunden er nå avsluttet, og svarene finnes her.

Vi har nå entret en ny måned, sommeren nærmer seg slutten og det gikk plutselig opp for meg at jeg ikke har hatt en spørsmålsrunde i denne bloggen på denne siden av bloggpausen som ble avsluttet i april. Og det på tross av at jeg i vinter lovte en spørsmålsrunde i måneden. Så med tanke på hvor mye som har skjedd siden da har du sikkert masse du lurer på!

Dermed, kjære leser, er det bare å plassere fingrene på ditt weapon of choice, enten det er tastaturet eller den glatte overflaten på et nettbrett eller smarttelefon, og gi meg noen spørsmål å bryne meg på. Som vanlig kan du spørre meg om hva som helst. Om det er relatert til min transkjønnethet eller om du lurer på hvor du har gjort av tannbørsten din – jeg bryr meg ikke. Og jeg har for vane å svare på det aller meste, så det er bare å spørre.

Alle spørsmål må være stilt innen søndag klokken 23:59, og svarene postes i løpet av mandag eller tirsdag.

Kommentarfeltet er åpent!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #spørsmål #svar #questions #answers #spørsmålsrunde #spørrerunde #spørretimen #stortinget ?