Da toget fra Oslo trillet inn på Trondheim sentralstasjon på fredag, tenkte jeg for meg selv at nå var sommeren over. Ikke bare hadde jeg kommet hjem til typisk grått høstvær, men jeg skulle også tilbake på jobb den påfølgende mandagen.

Og jaja, det hadde vel vært en ok sommer, i alle fall til Trøndelag å være. I motsetning til i fjor hadde jeg da fått muligheten til å utfordre meg selv ved å gå ut kledd som den jenta jeg ønsker å være og venne meg til tanken å bli henne på heltid.

Men sommeren er så definitivt ikke over!

Det har jeg fått merke de siste to dagene. Vel har jeg vært på jobb, men jeg har ikke vært på kontoret. For som jeg har skrevet tidligere er jobben min slik at jeg noen dager sitter ved en kontorpult, og andre dager er ute og gjør feltarbeid. De siste to dagene har vært slike feltdager, og selv om jeg i dag faktisk var på jobb i hele 12 timer, delvis fordi vi måtte kjøre et par timer frem og tilbake, så gjorde det ikke noe. Vi oppholdt oss jo utendørs i et fantastisk sommervær som vi trøndere vanligvis ikke opplever så sent i august. Jeg har rett og slett kost meg på jobb disse dagene. Selv om jeg de fleste kollegene mine ikke vet at jeg er transkjønnet, noe som gjør at jeg må spille rollen som den gutten jeg er født som. Så sommerkjolene måtte bli hjemme.

Likevel ser jeg værmeldingen påstå at dette været kommer til å holde seg. Så kanskje jeg skal forsøke å utnytte det de neste dagene, ved å igjen nyte disse dagene til det fulle? For når sant skal sies, finnes det få dager jeg nyter mer enn når sola varmer som mest og jeg kan gå lettkledd som den jenta jeg føler meg som.

Så om det skulle være noen i Trondheim som har lyst til å finne på noe i løpet av de neste dagene, rop ut!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #hverdag #sommer #sol #Trondheim #Trøndelag #snarthøstda #menjegserfremtildenogsåjeg #håperbarepånoenfleresolskinnsdager #ognyemulighetertilåværesosial