På denne dagen i fjor skrev jeg om og delte bilder av mine antrekk fra sommeren som gikk, og beskrev det som den første sommeren hvor jeg endelig tok motet til meg og gikk ut som en av jentene i sommerkjolene mine, i stedet for å se misunnelig mot dem som jeg har gjort tidligere år. Jeg kjenner jeg blir varm inni meg av å se på alle de fine antrekkene jeg hadde i fjor. Det var en flott sommer, med gode minner, absolutt.

Sommeren 2014. Rart hvordan alle minner er i sepiatoner…

Men i år har jeg nesten ingen antrekk å vise. Etter bruddet har bodd hjemme hos foreldrene mine hvor jeg ikke kan gå kledd som jente, men været har også vært ganske dårlig så jeg har i det minste sluppet å misunnelig se at andre har kost seg i fargerike kjoler i sommersolen. Det så lysere ut, bokstavelig talt, da sola plutselig tittet frem for noen uker siden, og jeg samtidig fikk ny sentrumsnær leilighet, men så fikk jeg plutselig et større skriveoppdrag, og måtte kutte alt av fritidsaktiviteter i en uke. Det var ikke gøy å sitte innendørs og jobbe samtidig som jeg så smilende jenter i lette sommerantrekk rusle forbi utenfor vinduet mitt. Så reiste jeg bort og hilste på familien på sørvestlandet en uke, og når jeg endelig har kommet hjem og har tid igjen, så pøser regnet ned. Jaja, det var den sommeren…

Likevel, det betyr ikke at jeg ikke fikk utfordret meg og gått ut som jente i sommer. For i juli var jeg tre dager i Bergen, og for noen dager det var! Alle dagene tilbragte jeg som jente, og derfor har jeg likevel noen antrekk å vise frem. Bare ikke like mange og sommerlige som jeg hadde på denne dagen i fjor. Men likevel…

Jeg fikk luftet meg som jente og hadde noen helt fantastiske dager midt oppi en noe kaotisk tid. Så får vi bare håpe at vi får en fin høst så jeg i alle fall kan dele noen stilige høstantrekk med deg i bloggen min de neste månedene.

Og neste sommer skal bli legendarisk!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #sommer #Bergen #Trondheim #utvikling #utfordring #nårduengangkommer #nestesommer #skaljeggidegbuksevann #jeghaterravi