Det er visst en naturlov. Når sola titter frem og vi måler temperaturer som minner om sommer, så er det som om kroppen min sier «å nei du, jeg synes vi skal holde oss innendørs». Det startet med et kraftig nys under lunsjen på jobb på tirsdag. Utover dagen begynte det å renne ustanselig fra nesa, samtidig som jeg begynte å føle meg sår i svelget, og da jeg hadde kommet meg hjem, følte jeg meg svimmel. Jeg forsto at feberen hadde slått inn, og at planen om skifte når jeg kom hjem, for å nyte finværet i en av sommerkjolene mine, måtte vike for en febervarm og svett tilværelse i t-skjorte og joggebukser i stedet. For å ikke snakke om den søvnløse natten med feberfantasier som ventet meg, natt til onsdag, som fortonet seg omtrent slik som dette. Uten overdrivelser.

Først i åttetiden onsdag morgen, etter å ha fått i meg noe smertestillende, klarte jeg å sovne, og sov deretter bort mesteparten av dagen. Jeg orket ikke gjøre noe som helst, og det er også grunnen til at det ikke ble noe blogginnlegg i går, selv om jeg hadde planlagt det. At jeg i det hele tatt kom meg opp og fikk i meg mat i går, kan jeg takke kjæresten min for, som virkelig har skjemt meg bort de siste dagene. Hun kom til og med hjem fra byen med ny bok til meg i går, fordi hun vet jeg liker å lese. Selv om jeg på ingen måte hadde overskudd til å lese i går.


Men når jeg i dag føler meg bedre tenker jeg å gjøre nettopp det, å lese litt. Men før jeg begynner på boka kjæresten min kom hjem med i går, tror jeg at jeg skal fullføre boka jeg i dette arkivbildet fra påska akkurat hadde begynt på, «Ghost Man» av Roger Hobbs. Men jeg har bare hundre sider igjen, og boka er såpass spennende at det går fort, selv om jeg nok leser litt tregere i dag enn til vanlig. Men det ligger an til en litt bedre dag i dag enn i går, selv om jeg fortsatt ikke er helt frisk.

Og om antrekket mitt ikke er like fresht i dag som i dette arkivbildet, så er jeg i alle fall like bleik, selv om det ikke skyldes at jeg har lånt foundation av kjæresten min denne gangen…

PS! Er det ikke typisk at nå som jeg begynner å føle meg bedre, så har det begynt å regne?

#hverdag #syk #feber #feberfantasier #sommer #bok #rogerhobbs #ghostman #anbefales!