På onsdag går Vixen Blog Awards av stabelen, og jeg er så heldig at jeg kjenner en av finalistene, Rockstar Charlie, godt nok til at hun klarte å snike meg inn på prisutdelingen. Dette blir min første bloggevent og jeg er selvsagt veldig spent.

Men hva skal jeg ha på meg?

Denne kjolen fra Ax Paris kjøpte jeg lenge før nominasjonene var avgjort, da jeg ennå hadde et slags håp om å komme videre selv. Men kjolen har absolutt alt jeg ser etter i en kjole, så da måtte jeg bare ta sjansen og kjøpe den før den eventuelt ble utsolgt. Men den er fortsatt mulig å få kjøpt på Nelly.com.

Det jeg liker med den er utringningen, som demper de brede manneskuldrene mine og får dem til å se mer feminine ut. A-linesnittet gjør også at midjen min fremheves. Det eneste som er litt negativt er lengden, for det hadde vært en fordel om den var litt lengre. Men det gjør jo bare kvelden mer spennende, og jeg tviler på at jeg kommer til å være den med kortest kjole der.

Men i tillegg til kjolen må jeg jo ha litt tilbehør.

Skoene er fra Buffalo (skomerket, ikke stedet), Armbåndene og masken fra Glitter, øreringene fra Make me Beautiful, beltet fra Forever 21 og vesken fra Nly Trend.

Så vidt jeg vet sto det i invitasjonen at kleskoden var «fabulous». Ikke vet jeg om det er fordi de sliter med å finne ord de liker fra bokmålsordboka, men jeg tror jeg har klart å finne noe som svarer til forventningene og som jeg føler meg bra i.

Eller hva synes du? Og skal du på Vixen Blog Awards?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #vixen #blogawards #vixenblogawards #vba #antrekk #outfit #mote #fashion #detteblirsåspennende #gleder meg