Tirsdag var jeg ute som jente igjen, for andre dag på rad, og fikk på nytt utfordret angsten, paranoiaen min og meg selv da jeg gikk med på å møte en leser av bloggen min jeg aldri har møtt før.

Tonje Årolilja vant påskekonkurransen her i bloggen i forrige uke, og selv om jeg vanligvis ønsker å bli godt kjent gjennom for eksempel chat og lignende før jeg møter noen, i alle fall som jente, så gikk jeg denne gangen med på å overlevere premien personlig. Men jeg hadde neppe gjort det om det ikke var for at vi har felles bekjente som kunne gå god for henne.

Som vist over ble det tatt noen bilder. Vel, «noen bilder» kan kanskje kvalifiseres som en gigantisk underdrivelse, for jeg har knapt opplevd noen som har vært så ivrig med kameraet som det Tonje var, og selv om jeg mottok bildene samme dag som de ble tatt så har jeg fortsatt problemer med å velge ut hvilke jeg skal bruke til et antrekksinnlegg. Derfor denne smakebiten i første omgang.

Hvorvidt vi fant tonen eller ikke kan vel best forklares med at jeg allerede har spurt henne om hun kan bistå med antrekksbilder senere også. For gode fotografer, og som jeg i tillegg finner tonen med, vokser ikke akkurat på trær.

Og så er det jo alltid spennende å møte noen som ikke kjenner meg under noe annet navn enn Emilie.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #dagens #ootd #outfitoftheday #mote #fashion #angst #depresjon #psykisk #helse #hverdag #sneakpeak #sniktitt #jadda