Dette er innlegg nummer 393 i bloggen min. Det betyr at vi nærmer oss innlegg nummer 400. Ved en tilfeldighet oppdaget jeg også at denne bloggens facebookside har 141 liker så langt. Det er ikke langt unna 150. Dermed var det en tanke som slo meg: Klarer vi nå nå 150 før innlegg nummer 400?

Derfor lover jeg nå at om minst ni personer til begynner å følge bloggen min på facebook slik at vi får mer enn 150 liker der, så kommer innlegg nummer 400 til å by på noe helt spesielt.


Hva dette er vil jeg ikke si ennå, men det er noe jeg har tenkt på en stund som en tilføying i bloggen for å belønne deg som følger den fast, og som jeg håper vil bli et populært innslag. Å legge dette som en markering av innlegg nummer 400 føles derfor naturlig, særlig om vi også kan passere neste milepæl i antall følgere på facebook, slik at det blir en dobbelmarkering.

Men hvorfor følge bloggen min på facebook egentlig?

Jo, jeg er glad jeg spurte for deg. For følger du meg på facebook, så slipper du å klikke deg inn her flere ganger daglig for å se etter oppdateringer. Jeg sier i fra på facebook med en gang et nytt innlegg er postet. I tillegg hender det jeg også poster andre ting på facebooksiden, sånn som når jeg får en tanke som er for kort til et innlegg eller ikke passer inn i bloggen av en eller annen grunn. Du får med andre ord noe ekstra som de som ikke følger facebooksiden ikke får.


Så om du ikke allerede gjør det, trykk deg inn på facebooksiden min nå og trykk «liker». Med en gang. Før jeg rekker å skrive seks innlegg til!

Du finner link ved å trykke på det digre lilla banneret under dette innlegget.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #blogg #hverdag #facebook #tigging ? #popularitetskonkurranse ?