Her om dagen kom jeg visst til skade for å si at sladrepressen kom til å gå over styr og jeg kom til å bli toppblogger og få 20.000 lesere over natten når jeg avslører min identitet og hvem jeg er. Det tente visst nysgjerrigheten til mang en hobbydetektiv og lykkejegere på jakt etter tipspenger hos Se og Hør.

For plutselig etter at jeg postet dette innlegget vil visst alle være venner med meg på facebook og vite mest mulig om meg, sannsynligvis i håp om at jeg skal lekke noe informasjon som gjør meg lettere å spore. Når jeg ikke vil gi det, begynner jeg ved hjelp av blogg.nos sanntidslogg å se at det plutselig bygger seg opp en kraftig interesse for bloggens arkiv, og jeg kan se at flere leser innlegg jeg postet her i både 2012 og 2013 og som jeg knapt husker å ha skrevet. Jeg vet ikke om det er sånn, hvis det er sånn at noen leter der etter spor kan jeg bare si en ting med en gang:

Du vil ikke finne noe der.

Jeg har fra dag én vært ganske selektiv med hva jeg deler om meg selv her nettopp for at denne bloggen skal være vanskelig å spore tilbake til meg. Jeg har ikke engang oppgitt alderen min, og jeg unngår å svare hver gang noen spør. De som faktisk kjenner meg og følger med på denne bloggen har sagt at de er imponerte over hvor mye jeg klarer å si om meg selv her inne samtidig som jeg holder tilbake så mange detaljer at jeg egentlig ikke forteller noen ting.

Og det er en grunn til det. Jeg beskytter min egen identitet fordi jeg ikke er klar for å stå frem. Så skulle du klare å finne ut hvem jeg er og avsløre det for verden, så oppnår du egentlig bare en ting, nemlig å kaste meg ut i noe jeg ikke er klar for. Noe som potensielt kan dytte meg utenfor kanten og ødelegge meg.

Vil du virkelig ha dette på samvittigheten din?

Dessuten, jeg tror ikke Se og Hør kommer til å betale deg særlig godt. De kommer nok til å vise interesse for meg, men siden jeg ikke er en kjendis av kaliberet tidligere deltaker i Paradise Hotel eller noe sånt, så er det ikke noe de kan rydde forsiden for. Du har absolutt ingenting annet å oppnå enn å gjøre livet jævligere for meg.

Den dagen kommer at jeg er klar for å stå frem, og da kommer jeg også til å gjøre det, for jeg synes ikke det livet jeg lever akkurat nå er spesielt morsomt. Men når vi kommer dit vil jeg velge når og hvordan jeg vil gjøre det selv, uten innblanding fra andre. Og hvis jeg velger å stå frem for enkelte av dere underveis, slik jeg faktisk har gjort for noen av leserne mine, så velger også selv hvem jeg stoler nok på til å betro noe så stort og viktig til.

Har vi en forståelse?

I såfall, fortsett å les bloggen min. Kommenter den gjerne. Følg meg på facebook eller bloglovin. Men om du mot formodning ved et lykketreff skulle finne ut hvem jeg er, så respekter mitt ønske om å være anonym ved å holde dette for deg selv.

Takk!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #kjønn #identitet #secretidentity #ingcognito #anonym #æimbætmæn #personnummeretmitterforresten #oidersajegdetnesten #hahadetvarnærepå #favorittfargenminerlilla #hvaerdin ?