Dagen før jeg reiste til Oslo for å delta på Vixen Blog Awards, kjente jeg at nervene begynte å jobbe. Naturlig nok, i og med at jeg skulle gå dit kledd som den jenta jeg ønsker å være, men jeg valgte å ignorere kroppen min og dens reaksjoner og kjørte på. Jeg møtte derfor opp til Vixen Blog Awards i min lille sorte kjole og røde pumps som en av jentene, og hadde en fantastisk kveld med mange inntrykk.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde dette, selv om det gikk som det måtte gå, og det hjalp heller ikke at jeg dagen etter tok toget i sju timer fra Oslo til Trondheim, noe som også slet meg ut.

Derfor føles innsiden av hodet mitt i dag som dette:

Derfor, kjære leser, blir du nødt til å vente litt lenger på min oppsummering av turen til Oslo og ikke minst Vixen Blog Awards. For i dag må alle gjenværende krefter brukes på å gjennomføre en avtale med senga mi.

Men det kommer nok i løpet av de nærmeste dagene, så bare følg med!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #vixen #blogawards #vixenblogawards #vba #antrekk #outfit #mote #fashion #syk #psykisk #helse