Jeg elsker skaterkjoler! Med sitt a-linesnitt gir de en markert midje og kan hjelpe nærmest hvem som helst med å få en feminin figur. Selv jeg som er født som gutt og fortsatt har guttekropp ser ut som en ekte jente i dem, og dette er nok mye av grunnen til at jeg bruker dem så ofte som jeg gjør. Men noe av grunnen er at de er ganske lett anvendelige også, og du trenger ikke vente til sommeren med å bruke dem. Nå som det begynner å bli vår passer de perfekt sammen med for eksempel en skinnjakke, støvletter og eventuelt et skjerf om det skulle være litt kjølig. Når sommeren kommer bytter du ut tilbehøret med for eksempel sandaler eller andre lette sommersko.

HER | HER | HER | HER | HER

Det som slår meg hver gang jeg ser etter nye kjoler til meg selv er at flertallet av dem jeg forelsker meg i kommer fra Dorothy Perkins. Dette merket har dermed blitt en favoritt, og jeg passer alltid på å stikke innom en av deres filialer når jeg er i London. Derfor synes jeg det passet å dele noen favoritter fra mitt søk etter nye tilskudd til vår- og sommergarderoben.


HER | HER | HER | HER | HER

Fant du noen du likte? Del det med meg i kommentarfeltet, og gjerne om du har lyst til å gjette hvilken av disse ti kjolene jeg endte opp med å kjøpe til meg selv!

Innlegget er ikke på noen måte sponset av verken Zalando eller Dorothy Perkins, og all hengivenhet til sistnevnte er ektefølt.

#transkjønnethet #transkjønnet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #mote #fashion #shopping #innkjøp #wants #noesåjævliglystpå #antrekk #outfit #dorothyperkins #zalando