Nok en gang er været over Trondheim alt for fint til å at jeg kan ignorere det, og derfor må jeg selvsagt utnytte det til å utfordre meg selv med å gå ut som jente for å bli trygg nok på meg selv til å stå frem som transkjønnet. Men jeg skulle gjerne ha sosialisert litt også, så hvorfor ikke gjøre utfordringen et par hakk mer spennende?

Så derfor sier jeg ganske enkelt at jeg akkurat nå, når dette innlegget postes, sitter på Sot Bar & Burger på Solsiden. Hvor lenge jeg sitter her vet jeg ikke, men om du befinner deg her i Trondheim og har tid, hvorfor stikker du ikke innom og sier hei?

Jeg venter i alle fall i spenning på om noen dukker opp!

Oppdatering klokken 18:50: Nå sitter jeg ikke her lenger

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #utfordring #skjønnefaenitjatætør