For en uke siden kunne jeg avsløre at jeg er nominert til Sunn Fornuft-prisen for beste innlegg for min oppskrift på bikinikroppen. I dag er siste mulighet til å stemme, og jeg håper selvsagt at akkurat du som leser nå hjelper meg med det!

Meg og de øvrige nominerte til Sunn Fornuft-prisen for beste innlegg. Bildecollage: Kvinneguiden.no

Det er første gang Sunn Fornuft-prisen deles ut, etter at Sunn Fornuft-plakaten ble lansert i sommer slik at vi bloggere, som jo har større påvirkningskraft enn vi liker å innrømme, skulle ha en rettesnor når vi skriver innlegg om kropp, helse og utseende, i kampen mot spiseforstyrrelser og det uoppnåelige skjønnhetsidealet.

Innlegget jeg er nominert for heter «Bikinikroppen på 1-2-3» og ble skrevet i juni, omtrent en måned før Sunn Fornuft-plakaten ble lansert. Her tar jeg til orde for det som er hele min bloggs filosofi, at dersom jeg med mitt utgangspunkt kan se bra ut, så kan alle jenter det da jeg er den av oss som er født med pikk.

Innlegget mitt om hvordan du enkelt oppnår bikinikroppen fikk også en del oppmerksomhet da det var nytt, og fikk omtale i både Adresseavisen og Stavanger Aftenblads nettmagasiner trd.by og byas.no.

I dag er det siste mulighet til å stemme, og selv om jeg ikke har mulighet til å dra til Oslo og være tilstede på prisutdelingen som finner sted førstkommende mandag, hadde det betydd utrolig mye for meg å vinne denne prisen. Særlig fordi det er første gang noensinne at jeg er nominert til en slik pris, og jeg har på følelsen at det kan bli lenge til neste gang.

Derfor håper jeg du tar deg tid til å klikke deg inn på Kvinneguiden, scrolle deg nedover i artikkelen til du finner Google Forms-vinduet og stemmer på meg. Igjen, tilgi at de har valgt en litt tungvindt løsning, men det er første gang de arrangerer og de trenger nok som alle andre noen år for å finne en løsning som fungerer optimalt.

Men selv om jeg har veldig lyst på denne prisen, så vil det ikke føles som et nederlag om jeg ikke skulle vinne. Det er ni veldig sterke kandidater jeg konkurrerer mot, som alle er verdige denne prisen. Derfor ønsker jeg dem alle lykke til.

…likevel, det er vel lov å håpe på at du stemmer på meg?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #kropp #utseende #skjønnhet #beauty #spiseforstyrrelser #helse #blogg #pris #dethaddebetyddsåmyeformegåvinne #heltpåsant