Da jeg hos foreldrene mine i jula fant igjen et gammelt gavekort på tusen kroner som jeg fikk da jeg sluttet i den gamle butikkjobben min for over to år siden, og som heldigvis hadde tre års varighet, fant jeg ut at det var på tide å bruke det innen det gikk ut om ni måneder. Derfor gikk jeg i går til Japan Foto i Munkegata og kjøpte et tripodstativ til speilrefleksen min.

Jeg klarte det! Jeg klarte å ta bilde av kameraet mitt uten å trenge kameraet til å gjøre det! Hurra!

Etter at eksen forsvant ut av livet mitt i vår oppdaget jeg hvor mye mer utfordrende det var å drive denne bloggen alene som et enkvinneshow etter at jeg mistet min faste fotograf, og det er jeg sikker på at du som leser også merker på at antallet antrekksbilder har tatt et svalestup og gått rett i asfalten med ansiktet først etter at jeg ble alene om bloggen min.

Det er kun når jeg unntaksvis har klart å finne en villig gjestefotograf at jeg har klart å gjennomføre denne delen av bloggingen selv om dette også har skjedd alt for sjelden. Men jeg kunne bare ikke gå tilbake til den løsningen jeg kjørte i bloggens første år, da dagens antrekk ble delt ved hjelp av selvutløser, tørkestativ og en stabel med bøker. For selv om jeg fikk kameraet i den høyden jeg ville, så ble aldri vinkelen eller utsnittet slik jeg ønsket.

Akkurat dette håper jeg at tripoden nå skal kunne hjelpe meg med.

Så får vi se da om det hjelper. For enn så lenge vil den ikke kunne hjelpe meg med noe annet enn statiske antrekksbilder innendørs. Bilder av meg ute i bybildet eller naturskjønne omgivelser vil jeg fortsatt trenge en villig gjestefotograf til å kunne gjennomføre. Men det er vel bedre enn ingenting? Eller?

Savner du nye antrekksbilder fra meg, eller har det vært forfriskende å få slippe? Fortell meg i kommentarfeltet!

#blogg #hverdag #foto #tripod #shopping #innkjøp #fortsatt300kronerigjenpågavekortet