Det er bare litt over en uke til kjæresten min og jeg drar på vår andre jentetur til London sammen, og jeg kjenner reisefeberen begynner å slå inn. Siden en av aktivitetene som står på planen for Londonturen er shopping, så hadde vi selvsagt bestemt oss for å ikke kjøpe noe klær på en stund. London har jo langt flere spennende klesbutikker å by på enn lille Trondheim har.

Dermed var det en tabbe å gå innom H&M på lørdag mens vi ventet på bussen, «bare for å se»…

For ganske fort la jeg merke til et skjørt jeg likte. Jeg kjøpte jo et svart a-line skjørt på Nelly for en tid tilbake, og dette skjørtet forandret nesten livet mitt. Vel, kanskje ikke så dramatisk. Men det endret ialle fall måten jeg kler meg på, for jeg har knapt nok aldri hatt et plagg som tidligere som har hatt så mange forskjellige muligheter (og da teller ikke dongeribuksene jeg har i guttegarderoben min). Jeg kler skjørt i dette snittet veldig godt, og da jeg så dette tenkte jeg at det kunne være greit å ha et som ikke var svart også. Grått er kanskje ikke så spennende det heller, men det hjelper på. Og så kostet det bare 79 kroner, det var jo ikke all verden.


Men det ble jo ikke bare det skjørtet. Jeg tok med meg en topp inn i prøverommet, bare for å ha noe å prøve skjørtet sammen med egentlig, og denne var den som hang nærmest kan man si. Den er jo i utgangspunktet ikke min stil i det hele tatt, men kjæresten min insisterte på at jeg skulle ta med den, og jeg bruker å høre på henne. Det var jo bare for å ha en topp å prøve sammen med skjørtet uansett. Men da jeg sto i prøverommet, synes jeg kombinasjonen av disse to sammen var så stilig at jeg måtte ta med meg toppen også.


Så ja, jeg har et plagg med rosa-ish blomster på. Men jeg tror ikke jeg trenger å gi opp mitt image som rockejente riktig ennå av den grunn. Bare se for deg disse to plaggene sammen med en svart skinnjakke. Det tror jeg kan bli utrolig tøft, så jeg kommer til å ta med meg disse to plaggene til London. Og skinnjakka mi blir også med.

Hva synes du om innkjøpene mine?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #shopping #mote #innkjøp #H&M #topp #skjørt #outfit #nesteniallefall #Trondheim