Januarsalget er for lengst i gang. Det er så i gang at det snart er på overtid, og prisene er dermed så perverst lave at jeg faktisk har kommet til det punktet at jeg har bestilt et plagg som jeg kommer til å kaste ubrukt når jeg får det. Nei, jeg tuller ikke. Jeg har kjøpt et plagg på salget som jeg kommer til å kvitte meg med straks det ankommer postkassen min.

«Hva i all verden feiler det deg?» sier du sikkert nå, før du kommer med en lang samvittighetstale om barna i Afrika og alt de har å gjøre, men som likevel ikke har råd til salt i såret engang, og så sitter Emilie der oppe i det kalde nord i det velstående kongeriket Norge og messer om at hun har belastet visakortet sitt for å få et plagg som etter all sannsynlighet forsvinner ut vinduet ubrukt med en gang det er pakket ut. «Hva i all verden feiler det deg?» gjentar du i tilfelle jeg ikke hørte deg første gangen. Uten å drøfte muligheten av at jeg kanskje bare ignorerer deg.

Men før du sier det en tredje gang uten å få en reaksjon, la oss ta en titt på hva jeg har bestilt. Og ikke minst den perverst lave prisen.


Dette settet er på salg og koster bare 89 kroner! Du finner det HER hvis du er interessert, men dersom interessen din kun er fokusert rundt overdelen, les resten av innlegget før du løper og bestiller.

Tidligere i dag ble jeg nemlig tipset av en av mine venninner om dette antrekket, og som mente det ville være midt i blinken for meg. Vel, i alle fall skjørtet. Toppen var hun litt mer usikker på. Der kunne jeg vel ikke sagt meg mer enig, for skjørtet falt så til de grader i smak at det fremprovoserte følelser som jeg vanligvis bare får når jeg ligger i armkroken til kjæresten min, eller nettopp har drukket min åttende espresso.

Men overdelen ville på meg ha eksponert en del av kroppen min som de forbipasserende gjerne hadde sett at jeg overlot til fantasien. For jeg er stadig jente i guttekropp, og da mener jeg ikke guttekropp av det veltrente slaget. Baconcheeseburgere og cola bygde denne kroppen, og den karakteristiske runde magen min ville skvist seg ut mellom dette todelte antrekket som vaniljefyllet i en overfylt krembolle i det du setter tennene i den i andre enden. Dette todelte antrekket vil jeg ikke bli sett død i engang.

Men skjørtet kombinert med en annen overdel kan jo bli jævlig stilig. Og så til bare 89 kroner da, det er ikke ofte man finner et så tøft skjørt til en så billig penge, selv når det selges uten en medfølgende topp. Overdelen får jeg ikke gjort så mye med, den følger liksom med på kjøpet uansett om jeg har lyst på den eller ikke. Men jeg kommer jo aldri til å bruke den, og selv om antallet kubikkcentimeter den kommer til å ta opp i klesskapet mitt er minimale, så er det ikke noe poeng i å la det fortrenge denne minimale plassen.

Så med mindre kjæresten min bestemmer seg for å sy igjen tre av åpningene og klippe ut øyne, og kle ut katten til foreldrene hennes som Spøkelseskladden, eller hva annet kreativt DIY hun nå kan finne på med symaskinen sin, så er sjansene store for at toppen vil finne veien direkte opp fra postkassen og ned i nærmeste Fretex-container. Hvis ikke du som leser dette skulle få lyst på en sort topp i 95% polyester og 5% elastan i størrelse L. For i såfall er det bare å rope ut i kommentarfeltet.

Jeg trenger den i alle fall ikke. Og det tror jeg ikke katten til foreldrene til kjæresten min gjør heller.

#transkjønnet #transkjønnethet #shopping #mote #salg #nelly #DIY #jeggirbortnoe #heltsant