Som et ledd i planen om å stå frem som transkjønnet og dermed begynne å leve som jente på heltid, har jeg begynt å forberede meg på mitt nye liv og at det vil komme noen kjipe dager hvor jeg vil befinne meg på sofaen uten sminke, men med håret oppsatt i en uinspirert knute og hånda langt nede i en potetgullpose. De dagene stikkordet for dagens antrekk er kosebukse.

Jeg valgte kanskje ikke den mest feminine varianten jeg kunne finne, men som uhelbredelig tegneserienerd og Batman-fan, så måtte jeg bare gå for denne da den lyste mot meg i undertøysavdelingen på min lokale H&M da jeg var innom på vei hjem fra jobb. Jeg har allerede innviet den, og kan rapportere om at den er sykt behagelig å gå med, og jeg føler meg like mye som en jente i denne som jeg gjør med et hvilket som helst skjørt.

Likte du buksen? I såfall finner du den her, eller kanskje hos H&M der du bor.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #shopping #innkjøp #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #jafaktisk #jeghardenpåmegakkuratnå #ogsåbatmanda #skalvisyngeikor ? #nananananananana #BATMAN !